Project

MiDanza +

MiDanza + is er voor enthousiaste jongeren tussen de 12 en 14 jaar. Deze groep bereid zich voor op de doorstroom naar de selectiegroep. Voorbereidende dans voor shows is hierbij de basis, daarnaast wordt deze les aangevuld met Ballet, BBB en conditie.

Project

Schoolactiviteiten

schoolactiviteiten van MiDanza, waaronder leuke workshops op uw basisschool of BSO.

Project

Kinderfeestje

Een leuk creatief kinderfeestje? MiDanza biedt het ultieme plezier met een dansworkshop! Het dansfeestje bestaat uit: – Een leuke opwarming – Dansspelletjes – Een dans choreografie (evt. muziek op aanvraag) – Verkleden als een showdanseres – De dans in showkleding – Een leuke fotoshoot met gave dansposes Tevens is er een pauze met de mogelijkheid...

MiDanza
Project

MiDanza

MiDanza, de showdance/ballet groep voor 10-12 jarigen

Volwassenen en Volwassenen gevorderd
Project

Volwassenen en Volwassenen gevorderd

Volwassenen:
Op donderdagavond heeft MiDanza een volwassengroep, onder leiding van Lindsey Tolhuis, speciaal voor dames die minder ervaring hebben met dans. De nadruk in deze les ligt op techniek (en), lenigheid, BBB en vooral dansplezier!

Volwassen gevorderd:
Op dinsdagavond heeft MiDanza een volwassengroep gevorderd onder leiding van Odiel Bergsma. Dames in deze groep hebben zijn in het verleden al op verschillende manieren met dans in aanmerking gekomen. Een aantal heeft jaren gedanst bij de ‘Ultimate Enterainment Group’, waar o.a klassiek ballet, moderne dans en showballet werd gegeven. Daarbij is er ervaring met het verzorgen van optredens. Ook bied deze groep uitdaging aan de meiden van de advanced groep hierin door te stromen en samen optredens te verzorgen.

Selectiegroep
Project

Selectiegroep

De selectiegroep is een groep voor meiden van 15 – 18 jaar. In deze les zal er aandacht zijn voor het aanleren van choreografiën en werken we aan de conditie en versterking van de spieren (BBB). Tevens wordt de balletbasis uitgebreid met spitzen training. Deze les bestaat uit 2x in de week een uur trainen.

MiDanza Advanced
Project

MiDanza Advanced

MiDanza Advanced, (18 +) : MiDanza Advanced is de Showgroep van MiDanza. Deze groep bedoeld voor 18+ , houdt zich bezig met het aanleren van: showdansen, jazz en klassieke ballet. Ook in deze les zal er aandacht zijn voor het werken aan de conditie en versterking van de spieren (BBB). Niet alleen conditie en BBB zijn van...

Project

SiDanza

SiDanza, (8-9 jarigen): SiDanza ook wel ‘we dansen’, in deze les wordt er getraind op het leren dansen met elkaar. Vanaf hier dans je niet meer alleen maar wordt er geconcentreerd op gelijkheid.             SiDanza ShowDance: De inzet van de les is gelijk aan SiDanza, daar waar de nadruk in...

Danza
Project

Danza

Danza: 6-7 jarigen In deze lessen komt de basis klassiek Ballet voor. Daarnaast wordt er veel aandacht voor dans geïnspireerd door Popmuziek, Videoclips en Musicals. De lessen worden gevuld met fun, techniek en veel dans.

  • 1
  • 2